O zajčkih

Nekoč je lačni zajček odkril zelenjavni vrt bogatega moža, ki nikoli, ampak res nikoli ni jedel zelenjave.Pojedel je eno zeljno glavo, dve glavi solate in tri korenčke. Potem je hopidi–hop-hop odhopsal domov.

Naslednjega dne je lačni zajček pripeljal še enega zajčka, tako da sta bila dva lačna zajčka.Vsak je pojedel eno zeljno glavo, dve glavi solate in tri korenčke. Potem sta hopidi–hop-hop odhopsala domov.

Naslednjega dne sta dva lačna zajčka pripeljala še enega zajčka, tako da so bili trije lačni zajčki.Vsak je pojedel eno zeljno glavo, dve glavi solate in tri korenčke. Potem so hopidi–hop-hop odhopsali domov.

Naslednjega dne so trije lačni zajčki pripeljali še enega zajčka, tako da so bili štirje lačni zajčki.Vsak je pojedel eno zeljno glavo, dve glavi solate in tri korenčke. Potem so hopidi–hop-hop odhopsali domov.

Naslednjega dne so štirje lačni zajčki pripeljali še enega zajčka, tako da je bilo pet lačnih zajčkov.Vsak je pojedel eno zeljno glavo, dve glavi solate in tri korenčke. Potem so hopidi–hop-hop odhopsali domov.

Naslednjega dne je pet lačnih zajčkov pripeljalo še enega zajčka, tako da je bilo šest lačnih zajčkov.Vsak je pojedel eno zeljno glavo, dve glavi solate in tri korenčke. Potem so hopidi–hop-hop odhopsali domov.

Naslednjega dne se je bogat mož, ki nikoli, ampak res nikoli ni jedel zelenjave, spraševal, kaj se je zgodilo z njegovim zelenjavnim vrtom.Nikoli ni uganil, da je šest lačnih zajčkov, ki so se skrivali za ograjo, pojedlo njegovo zelje, solato in korenje. Mi pa vemo, mar ne?

KONEC

www.epravljice.si